На 25 декември, понеделник, президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева

...
На 25 декември, понеделник, президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева
Коментари Харесай

Изявени български музикални изпълнители ще подкрепят Българската коледа

На 25 декември, понеделник, президентът Румен Радев и неговата брачна половинка Десислава Радева ще участват на обичайния благотворителен театър „ Българската Коледа “. Благотворителната самодейност, която се организира за 21-а поредна година, е под патронажа на президента. Концертът започва в 20.00 часа в Народния спектакъл „ Иван Вазов “ и ще бъде излъчен директно в ефира на Българската национална телевизия и Българското национално радио.

 

Изявени български музикални реализатори ще поддържат с присъединяване си в концерта благотворителната самодейност в помощ на децата в неволя. В рамките на спектакъла ще бъдат изпълнени обичани български песни под съпровода на Симфоничния оркестър на БНР с диригент Левон Манукян. На сцената на Народния спектакъл „ Иван Вазов “ ще излязат още Илиан Божков, Миро, Кристина Дончева, Вокална група „ Бон-Бон “, Люси Дяковска, Тома Здравков, Христина Нейкова, Руслан Мъйнов, Михаела Маринова, Сергей Вардеварян, „ Юпитер 7 “, Мария Стефанова, Георги Костадинов, Владо Димов, „ ЛаТиДа “, квартет „ Дестини “, Детският хор на БНР, Дони и Нети, Ненчо Балабанов и Християна Лоизу, Веселин Маринов, Никола Тодоров, Симеон Владов, Стефан Илчев, Ана Мария и Злати Петров.

Водещи на тазгодишния коледен благотворителен театър, който се осъществя от екипа на „ Дрийм Тийм Груп ”, ще бъдат журналистът Георги Любенов и актрисата Радина Боршош.

 

Зрителите на празничния концерт могат да поддържат идеята на децата в неволя с изпращане на благотворителен SMS на номер 1117.

21-ото издание на „ Българската Коледа “ е под надпис „ Дари вяра на дете в неволя “ и е в поддръжка на детската хирургия. Основната цел на акция 2023/2024 е да притегли публичното внимание към детската хирургия, да увеличи информираността за хирургичните интервенции при деца с вродени и добити болести, тяхното въздействие върху живота им, както и да подкрепи децата с такива болести за навременно диагностициране, лекуване и рехабилитация.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР